Administrasjon

Stilling: Daglig leder
22 13 91 82
gaustadskogen.barnehage@norlandia.com

Fati har vært ansatt hos oss siden september 2017. Hun har en bachelor i førskolelærer og videreutdanning i veiledning og coaching. I tillegg har hun nasjonal lederutdanning for styrere i barnehager. Fati har jobbet i barnehage siden 2002.

Bjørka

Wenche Berntzen

Stilling: Assistent

Wenche har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2006. Hun har jobbet i barnehage siden 1987.

Alice Ludvigsen

Stilling: Assistent

Alice har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2014. Hun har jobbet i barnehage siden 2007.

Joel Siebing

22 13 91 90
gaustadskogen.bjorke@norlandiabarnehagene.no

Joel har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2010 og jobbet her som assistent frem til 2014. Han har vært vikar hos oss mens han gikk gikk på høgskolen i Oslo. Joel er nå ferdig utdannet barnehagelærer med fordypning i musikk.

Blåbær

Oliver Bergh

Stilling: Assistent

Oliver har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2013.

Malin Aldal

Stilling: Assistent

Malin har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2017.

Ulrika Ermlich

Guri Kringstad

22 13 91 89
gaustadskogen.blaabaer@norlandiabarnehagene.no

Guri har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2015. Hun har førskolelærerutdannelse fra Høgskolen i Oslo. Hun har fordypning i barn med særlige behov og har jobbet i barnehage siden 2007.

Eika

Bjørnar Heggtveit

Stilling: Assistent

Bjørnar har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2007. Han har en bachelor i varehandelledelse fra BI.

Steffen Tørresvold

Stilling: Assistent

Steffen har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2016.

Anna Bucko

Knoppen

Marte Vada

Stilling: Annet

Pernille Pettersen

Stilling: Assistent

Pernille har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2014. Hun har jobbet i barnehage siden 2006 og er nå under utdanning for å bli barnehagelærer ved Høgskolen i Oslo.

Andrea Sletmo

Stilling: Assistent

Andrea har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2012 og er utdannet aktivitør.

Katrine Solheim

22 13 91 86
gaustadskogen.knoppen@norlandiabarnehagene.no

Katrine var ansatt i Gaustadskogen i barnehageåret 2009/2010. Hun har vært vikar hos oss under utdannelse og ble ansatt igjen i 2015. Katrine har bachelor i pedagogikk og master i internasjonal utdanning og utvikling. Hun har også en videreutdanning i psykososialt arbeid med barn og unge.

Kongla

Ann Kristin Uthuus

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Ann Kristin har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2006. Hun har utdannelse i barne og ungdomsarbeider med vidreutdanning i spesialpedagogikk. Hun har jobbet i barnehage siden 1979.

Jude Emanuvelpillai

Stilling: Barnepleier

Jude har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2006. Han er utdannet barnepleier og har jobbet i barnehage siden 1996.

Elise Johannesen

Stilling: Barnehagelærer

Elise har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2006. Hun har førskolelærerutdannelse fra Høgskolen i Oslo med fordypning i småbarnsped. Hun har videreutdanning i psykososialt arbeid med barn og unge.

Kvisten

Anna Svaland

Stilling: Assistent

Anna har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2015.

Andreas Kase

Stilling: Assistent

Andreas har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2015.

Ana Ramos

Miriam Lilledrange

22 13 91 85
gaustadskogen.kvisten@norlandiabarnehagene.no

Miriam har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2014. Hun har førskolelærerutdannelse fra Høgskolen i Oslo med fordypning i småbarnsped. Hun har i tillegg Interkulturell kommunikasjon fra MF i Oslo

Anne - Marthe Watvedt

22 13 91 85

Anne - Marthe har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2011. Hun har jobbet i barnehage siden 2006. Hun er utdannet barnevernspedagog, men har også småbarnspedagogikk og barnehagepedagogikk.

Nøtta

Tove Øyen

Stilling: Assistent

Tove har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2006 og hun har jobbet i barnehage siden 1991.

Iver Jensen Grimstad

Stilling: Assistent

Iver har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2015 og har jobbet i barnehage siden 2013.

Maren Westlie

22 13 91 93
gaustadskogen.aarsnota@norlandiabarnehagene.no

Maren har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2013. Hun har en master i kunst og håndtverk fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har pedagogikk fra Høgskolen i Oslo og har jobbet i barnehage siden 2011.

Thomas Myhre Lund

22 13 91 81
gaustadskogen.dlass@norlandia.com

Thomas har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2008. Han har jobbet i barnehage siden 2001 og var ferdig utdannet førskolelærer fra Høgskolen i Vestfold i 2008. Thomas har fordypning i musikk. I tillegg til å jobbe på Nøtta, jobber Thomas som assisterende daglig leder.

Tyttebær

Hanne Motrøen

Stilling: Assistent

Hanne har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2013.

Wenche Grindalen

Stilling: Assistent

Wenche har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2006. Hun har jobbet i barnehage siden 1978.

Laura Popescu

22 13 91 88
gaustadskogen.tyttebaer@norlandiabarnehagene.no

Laura har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2011. Hun har en 6årig førskolelærer utdannelse fra Romania og har pedagogikk fra universitetet i Oslo. Hun har jobbet i barnehage siden 1986.

Andre ansatte