Administrasjon

Fati Mohebzadeh

Stilling: Daglig leder
gaustadskogen.barnehage@norlandia.com

Fati har vært ansatt hos oss siden september 2017. Hun har en bachelor i førskolelærer og videreutdanning i veiledning og coaching. I tillegg har hun nasjonal lederutdanning for styrere i barnehager. Fati har jobbet i barnehage siden 2002.

Gina Hval Guldahl

Stilling: Pedagogisk leder

Gina er utdannet barnehagelærer, og har en master i spesialpedagogikk fra Blinderen. Hun begynte å jobbe hos oss høsten 2019.

Richard Anspach

Stilling: Assisterende styrer
gaustadskogen.dlass@norlandia.com

Richard er utdannet barnehagelærer og har jobbet i barnehagen siden 2011. Han jobber 60% som pedagogisk leder på avdeling Nøtta og 40% som assisterende daglig leder.

Andre ansatte

Iselin Setsaas

Stilling: Kokk

Iselin er barnehagens kokk. Hun tilbereder alle måltider i barnehagen, og har bred erfaring fra restaurantbransjen.

Sofie Dorothea Reksten

Stilling: Spesialpedagog

Sofie er utdannet barnehagelærer, med master i spesialpedagogikk fra Blinderen. Hun begynte hos oss høsten 2019.

Anna Bucko

I permisjon

Bjørka

Elise Johannesen

Stilling: Pedagogisk leder

Elise har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2006. Hun har førskolelærerutdannelse fra Høgskolen i Oslo med fordypning i småbarnsped. Hun har videreutdanning i psykososialt arbeid med barn og unge. Er for tiden i permisjon.

Joel Siebing

gaustadskogen.bjorke@norlandia.com

Joel har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2010 og jobbet her som assistent frem til 2014. Han har vært vikar hos oss mens han gikk gikk på høgskolen i Oslo. Joel er nå ferdig utdannet barnehagelærer med fordypning i musikk.

Laura Popescu

Stilling: Pedagogisk leder

Laura har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2011. Hun har en 6årig førskolelærer utdannelse fra Romania og har pedagogikk fra universitetet i Oslo. Hun har jobbet i barnehage siden 1986.

Miriam Lilledrange

Stilling: Barnehagelærer

Miriam har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2014. Hun har førskolelærerutdannelse fra Høgskolen i Oslo med fordypning i småbarnsped. Hun har i tillegg Interkulturell kommunikasjon fra MF i Oslo

Blåbær

Frida Malena Feyling Fladeby

Hanne Motrøen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Hanne har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2013.

Hauk Sortilden

Nanna Bangshaab

Stilling: Pedagogisk leder

Nanna er utdannet pedagog fra Danmark, og begynte hos oss mai 2018.

Eika

Bjørnar Heggtveit

gaustadskogen.eika@norlandia.com

Bjørnar har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2007. Han har en bachelor i varehandelledelse fra BI.

Mikael Marlon Hernes Vereide

Camilla Sør-Reime

Mina Moger

Mina.moger@gmail.com

Knoppen

Ida Tjærandsen Veening

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Ida begynte hos oss høsten 2018.

Pernille Pettersen

Stilling: Pedagogisk leder

Pernille er utdannet barnehagelærer, med fordypning i språk, tekst og matematikk. Hun har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2014, og jobbet i barnehage siden 2006.

Andrea Sletmo

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Andrea har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2012 og er utdannet aktivitør.

Kongla

Isak Ree

isakree@hotmail.com

Isak begynte hos oss i mars 2020. Han er pedagogisk medarbeider på avdeling Kongla.

Torjus Haugo

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Torjus har tidligere jobbet som skole -og AKS assistent og støttekontakt. Han begynte å hos oss i januar 2019.

Ann Kristin Uthuus

gaustadskogen.kongla@norlandia.com

Ann Kristin har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2006. Hun har utdannelse i barne og ungdomsarbeider med vidreutdanning i spesialpedagogikk. Hun har jobbet i barnehage siden 1979.

Jude Lourderajan Salvadhoor

Stilling: Pedagogisk leder

Jude har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2006. Han er utdannet barnepleier og har jobbet i barnehage siden 1996.

Kvisten

Gina Hval Guldahl

Katrine Solheim

Stilling: Pedagogisk leder

Katrine var ansatt i Gaustadskogen i barnehageåret 2009/2010. Hun har vært vikar hos oss under utdannelse og ble ansatt igjen i 2015. Katrine har bachelor i pedagogikk og master i internasjonal utdanning og utvikling. Hun har også en videreutdanning i psykososialt arbeid med barn og unge.

Mona Al Obadi

Tove Øyen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Tove har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2006 og hun har jobbet i barnehage siden 1991.

Nøtta

Maren Mohn

Miriam Lilledrange

Richard Anspach

Stilling: Assisterende styrer
gaustadskogen.dlass@norlandia.com

Wenche Berntzen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Wenche har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2006. Hun har jobbet i barnehage siden 1987.

Tyttebær

Guri Kringstad

gaustadskogen.blaabaer@norlandia.com

Guri har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2015. Hun har førskolelærerutdannelse fra Høgskolen i Oslo. Hun har fordypning i barn med særlige behov og har jobbet i barnehage siden 2007.

Oliver Bergh

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Oliver har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2013.

Wenche Grindalen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Wenche har vært ansatt i Gaustadskogen siden 2006. Hun har jobbet i barnehage siden 1978.